Post by wilddechorogill on Feb 5, 2022 16:43:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увеличаване на всички хак ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Save The Girl Pro příležitostné hráče rsss
Игра е най-невероятната, която съм я играла
Тази игра изглежда толкова добра при добавянето, но в действителност е гадна. Зареждането на играта отне 30 минути. Когато играта най-накрая се отвори и я опитах, логиката няма смисъл. За риболов не можете да използвате въдица, защото тя накрая лови чудовище. Това е само един пример. Не мога да обясня колко тъпа е тази игра и трябва да бъде преработена, но моля, не изтегляйте тази игра.
В тази игра не е нужно да използвате мозъка си......това е за безмозъчни хора.....и давам на тази игра 2 звезди, защото тази игра е супер досадна, има толкова много реклами.. ако искате да отключите следващото ниво, трябва да гледате реклама и това е дразнещо........моят съвет, ако имате толкова много време за губене, изтеглете това приложение, то е направено само за загуба на време
Едно смислено ниво няма
самолет гангстер широк iphone 27 amazon
Maths Adventures Solve the Puzzles, Save the World
Това е добра игра, но има толкова много реклами и почти след всяко ниво има реклама и искате да костюмирате момичето? Гледайте тази реклама... винаги е така и ме кара да се ядосвам... можете да добавяте реклами, но не твърде много.
Давам 3 ⭐ защото след всяко ниво има реклама...иначе яка игра
Това е добра игра, ако ви е скучно... но има Твърде много реклами. Освен това има ограничен брой нива, така че опцията, която ви е останала, е да играете отново същите нива.
Това е много хубаво! понякога е трудно, но има и много повече нива, които са очевидни. Екранът винаги се замърсява 😂 Не е много лошо Двата избора са страхотни Ако имаше много, щеше да е трудно. Въпреки малкото реклами, винаги можете да му се насладите. Другите ситуации също са в реалния живот и ви помагат с избора в някои ситуации. Въпреки че може да е малко трудно.
Наистина интересна игра, забавна също! Дадох му само 3 звезди, защото в крайна сметка го деинсталирах, след като бях разочарован от честотата на рекламите. (И аз му дадох справедлив шанс - играх около седмица) Така че, ако нямате нищо против рекламите, тогава го препоръчвам, но ако не ги харесвате, това вероятно не е играта за вас.
Самата игра е толкова лоша, че нищо няма смисъл. Те ви дават две опции и трябва да изберете една напр. бутон и спирачка, логичният избор е спирачката, ама неееееееееее! Бутонът се превръща в проклет РОБОТ. Сега как трябваше да знаем това. Просто е глупаво. И цялата игра е пълна с добавки, като на всеки 30 секунди има добавяне. Цялата игра е просто ЛОША!
Игра Спаси Момичето Епично възпроизвеждане на цял екран, Save The Girl Epic популярен в категория Пъзел игри идеален за ... Подобни игри от секцията Android.
Добре игра
Save The Girl! Hack Generator 999999 Resources Free - Twitter
Save The Girl Priložnostne dilj
Твърде много реклами. Играта е както се рекламира, но нивата са само 3 сценария и след това още реклами. Изборът също е малко объркващ, така че ако трябва да гледам 30-секундни реклами след 3 минути игра, става наистина отвратително.
Спрете нета и няма да има реклами
Две звезди, само защото всъщност беше подобно на рекламата, когато повечето не са, но играта е ужасна и заслужава една. В тази игра не е замесена логика. Това е буквално просто игра на отгатване. Ако се опитате да използвате логиката, тогава просто губите време. Предполагам, че са го направили по този начин, за да се опитат да направят обрат в сюжета или нещо подобно, но като отнеха логиката, те отнеха целия смисъл в играта и я направиха ужасно скучна. Това е просто безсмислено почукване и надежда за най-доброто сега.
Супер е 😃😃😃
Това е най-добрата игра, защото е много важно да вземете правилните решения или ще се провалите. Единственото нещо, което не харесвам, е всеки път, когато печелите, има добавка. Освен това тази игра е най-добрата. Не е като другите игри, в които играете candy crush и след това, когато получите пари, можете да взимате решения. Това е новата ми любима игра в магазина за приложения, наистина трябва да опитате тази игра, понякога тя не ви пуска, но трябва да я опитате и може би ще ви хареса и ще стане вашата любима
Save The Girl Vabaajamängud hfxc
Много якооооооо
Многоооооооо рекламииииии оправетеяя Ина че никой няма да я играе ееее.
Невероятна игра😊😊 Харесвам тази игра много, защото дава безкрайни страхотни нива, гардероб за обличане и предмети за декор на стаята. Има и супер страхотни нива. Благодаря ви за такава невероятна игра!!!😃 Въпреки че има добавки, харесва ми.
Интересна игра и много реклами, но нали от това печелят.
Така че променям прегледа си, за да покажа, че играта работи, играе по начина, по който се рекламира. Опциите обаче не са интуитивни или динамични, а рекламите са забързани. Но като игра с това, което рекламира, получавате 3.
Download game Save the Maid - Girl Rescue Puzzle APK latest version 1.4.8 for android devices. Нов сложен 2D пъзел! Можете ли да спасите дамата и да й
Тази игра е наистина лоша. Винаги, когато го отворя, понякога показва грешка, не мога да изтегля необходимите неща. Също и за рекламите. Има много реклами .също един ден имаше важен nessage само от 4 думи , които обикновено отнемат 4 секунди . Щракнах върху бутона за начало и когато щракнах върху бутона за приложения, отворих играта и (ред)!! играта изчезна. Деинсталирайте приложението, давам само 2 звезди, защото работи правилно 2 дни. 😤😤😤
Home Pin Pull Offline Games: Save Girl New Games Apk Download ...
Твърде много реклами, опитах тази игра и я деинсталирах веднага, защото не можах да премина през ниво с всички реклами. Освен това графиката е ужасна. Получи две звезди, защото това е рекламирана игра, която всъщност исках да играя
Много добро приложение. Но имаше условие, че това приложение, когато го играя, имаше толкова много реклами. Така че давам оценка от 3 звезди
Save The Girl নৈমিত্তিক ibpl
Аз не мога да вляза в играта . Излиза ми едно копче на което пише ОК. Аз го натискам и ме изхвърлям.Оправете си играта
Learn how to save on the new iPhone 13 from AT&T. all my love to you ... This is a story of Kang Mi Rae (Im Soo Hyang), a girl once bullied for her looks.
Реклама след реклама на всяко докосване!
О Боже! Току-що започнах играта и видях три реклами в рамките на 5 минути, ако играя. Всички те бяха реклами за цели 30 секунди, без опция за пропускането им. Нямам търпението да преглеждам реклами всеки път, когато направя избор в тази игра, без значение колко забавно може да изглежда. Мисля, че разработчиците трябва да опитат по-малко реклами или поне опция да ги пропуснат, за да имаме шанс да се ангажираме с играта.
Лесно е да играя. Учи ме как да използвам мозъка си, за да мисля, така че да мога да бъда още по-умен и да мисля по-бързо/по-бързо, а тази игра също може да ме направи много активен през цялото време, понякога дори през целия ден. Има и един момент, когато не мога да спя през нощта. Има и още един път, когато вече съм заспал, тогава посред нощ, когато родителите ми са заспали, надникнах и излязох в хола и го изключих от зарядното, за да мога да играя да
Save The Girl - Последна Версия За Android - Изтегляне На ...
Не зарежда!
세이브 더 걸! (Save the Girl!) 캐주얼 게임 eqrx
Страхотна малка игра за малко безсмислено забавление, но буквално и имам предвид буквално всеки път, когато правите нещо в играта, като например да направите избор, получавате реклама, събирате награди след ниво, получавате реклама и на случаен принцип получавате... .. се досещате още 30 Second AD. Рекламите правят играта невъзможна за игра, докато тези промени не ви губят времето.
Learning To Fall - Puzzle save the chick APK изтегляне за android ...
Sea Monster City-Seeungeheuer Stadt Rollenspiele iqd
Интересна игра но много реклами са дразнещи
cok iyi
Точно каква беше рекламата и това е забавна игра, но това би било много по-добре, ако нямаше толкова много реклами! След всяко ниво има и реклама, която е гадна, но това е забавна игра, ако нямаше толкова много реклами, щеше да е 10 пъти по-добре, но с всички реклами не, нямам я. Искам да кажа, че бихте могли да купите нещо без реклами, но е загуба на пари, деинсталирам го.