Post by wilddechorogill on Feb 5, 2022 17:07:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bottle Flip 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים מחולל כסף ▞▞▞
▞▞▞ Bottle Flip 3D 2022 version ▞▞▞
משחק כיפי
המשחק ממש טוב אבל בפרסומת זה נראה ממש אחרת עם ארבעה בקבוקים ויש רק אחד ואפשר לקנות דברים מים אבל נשאר משחק מושלם😘
משחק טוב אבל מציג הרבה פרסומות אומר שאחרי כל רמה אנחנו צריכים לראות מודעה אבל משחק טוב למי שאוהב אתגרים כמוני
עניין ה-VIP כל כך מיותר. אבל זה משחק פשוט מאוד שגורם לילד בן השנתיים שלי להיות מאוד מאושר. אז אני מתמודד עם זה.
הייתה לי את האפליקציה הזו כבר זמן מה, ועובדת מצוין! באמת אין פרסומות אלא אם כן אתה רוצה בלעדיות. זה אפילו עובד ללא נתונים או WiFi !! אני בהחלט ממליץ על האפליקציה הזו, אם היית יכול לדרג אותה במיליון כוכבים הייתי ממליץ. אפליקציה מעולה.
ככככככככככככככייייייייייייייייייייייייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מאוד אני רוצה להוריד את המשחק אבל אין לי מקום ואני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה למחוק שום משחק
קונספט מהנה; יהיה נחמד לקבל נקודות על סגנון - כמו כמה מהיר ונקי הריצה הייתה. תקלה כמה פעמים אחרי רמה 100 שבה נפלתי דרך האדמה, הגעתי לרמה 300 ועכשיו רמה 300 היא כל מה שאני יכול לשחק 😅
כמו שכולם אומרים, זה משחק טוב. אבל תפסיק להתלונן כי יש פרסומות. איך עוד לדעתך משחקים משיגים הכנסות מפרסומות? רק להפעיל מצב טיסה smh
Bottle Flip 3D 캐주얼 게임 shu
יעל
אני אוהב את המשחק הזה, מעוצב ממש טוב, זה כמו 'Flappy Bird' פוגש 'I am Bread'. אחד המשחקים הבודדים שנתקלתי בהם שיש בו פרסומות אבל לא משחק בהם אחרי כל 2 ניסיונות.
משחק גרוע מאוד. אל תבזבז את 70MB שלך על המשחק הזה. העורות כל כך גרועים. עושה את אותן רמות שוב ושוב. אני שונא את עניין ה-VIP. זה מאוד יקר. אין להוריד
אני נותן לזה מרוץ 5 כי כשניסיתי את זה ולמה סיימתי כל פעם מחדש ויש דברים מוזרים כמו כשנחתת על משהו בתחתית תקלת אותו מתחת ואז אני הולך אני תמיד אשאר בחיים ואז מתתי מתחת לסיום שורה מסיבה כלשהי אני שם לב שהם יכולים להיות דברים טובים במשחק כמה דברים רעים שהם לא שלפעמים אתה צריך לתת את הכסף וחלק מהקפיצות בלתי אפשריות
המשחק הזה היה ממש כיף עד שהוא נעצר ברמה 20. זה בלתי אפשרי! וגם להרבה מודעות!!!
אפליקציה של פוקים (פלוץ)
זה היה טוב שהסיבה שנתתי לזה היו מודעות סביב מודעה אחרי כל רמה שאי אפשר לדלג עליהן והיא גדלה יותר ויותר ככל שאתה משחק
אוהב את זה אבל יש לו יותר מדי מודעות וסרטונים ולהשיג את הבקבוקים האחרים זה ממש קשה וקשה לנצח חלק מהרמות
פשוט מהממת אי אפשר לומר נראה ממש מתוקה והלבשה ליטר בקבוק מים על זה אי אפשר לדבר איתך פשוט רוסי מצחיק
משחק נחמד מאוד וטוב למעבר זמן אבל באמת צריך לשים פחות פרסומות אחרי כל משחק שמגיעה מודעה פשוט תתקן את זה
זה משחק טוב אם אתה משועמם, אבל אני רק מנחש כי הרגע הורדתי אותו. לא ראיתי פרסומות עד כה....... משהו שהייתי רוצה שתוסיף למשחק: בבקשה תגרום לזה שברמה 5 החצים ייעלמו. (החציים המסייעים) עריכה: רגע לא הם נעלמים XD
יותר קשה ממה שאתה חושב, אני מעדיף להוריד את המחיר של סקינים כמובן. זה לא מדורג הרבה אז תיארתי לעצמי שזה יהיה גרוע אבל זה לא. בצד הרע זה הרבה כסף עבור סקינים, אבל בצד הטוב אתה יכול לצפות במודעה לפרס של "100" יהלומים, -_- מחירים נמוכים!! להישאר בטוח!
אני אוהב את המשחק הזה אבל דבר אחד למה כל משחק אומר שיש לו 100 מיליון הורדות? אבל זה כיף אבל לפעמים זה משעמם ומוסיפים לא ניתן לדלג ויש X אבל זה לא עובד
3 מימדים 3 כוכבים
הוא מכיל יותר מדי מודעות. בכל משחק המודעה מופיעה. אני משועמם מהפרסומות אבל המשחק היה טוב. אז, אני נותן שני כוכבים.
במשחק הזה ממש והמון כיף בו. אני מאוד מתרשם מהמשחק הזה כי אני אוהב את המשחק הזה מאוד מאוד מאוד. אנחנו צריכים רק להקיש על הבקבוק וקפצנו אותו החוצה ואם הבקבוק מחליק על הקמח אז אנחנו יוצאים. אם אני צודק אני אומר כי אני לא מתקין את המשחק הזה עדיין... אז מישהו מכם יכול לעזור לי אומר לי רק בזה. האם אני צודק? אני מקווה שאני צודק. תודה לך דרך אגב, אני מאהי
המשחק הזה מבאס... כאילו הדברים לא במקום ויש לו מודעות פה ושם
נחמד אבל בסוף נמאס
המשחק הזה ממש כיף, אבל הוא לא יכול להגיב עם כפתור החזרה של אנדרואיד. אנא תקן עבור 5 כוכבים.
זה גם משחק מדהים ואנשים אומרים שיותר מדי פרסומות ואז מכבים את ה-WiFi שלך והמשחק הזה כל כך כיף אבל הוא מפגר שזה בסדר בשבילי.
Gacha Club Nezahtjevne igre tke
Bottle Flip 3D სხვადასხვა ujgw
מעביר את הזמן בשעות הפנאי, ממליץ בחום.
בידור טוב, אבל אחרי שלב 300 במשחק פנימי זה לא עובר לשלב 301 אחר.
משחק נהדר לא היו לי פרסומות בכלל, אתה רק צריך להחזיק אצבעות מהירות.
יותר מדי תוספות לעזאזל. בכל פעם שהבת שלי משחקת אני צריך לעקוף תוספות שמובילות לחנות המשחקים. לא ניתן לבטל את ההוספה לפני שהטיימר יפוג. מאוד מאוד מאוד מעצבן
הכי כיף בעולם אבר
אני לא מבין למה כולם נותנים עליו ביקורות רעות, אני אוהב את המשחק הזה. יש לו הרבה רמות מהנות ובנוסף אתה יכול ללכת לרמות חיצוניות. הפרסומות אולי קצת מעצבנות אבל זה באמת לא כל כך נורא. אני לא בוט, אני אדם אמיתי.
כל כך הרבה מודעות. מעצבן אותי כששיחקתי.
בסדר..
המשחק הזה כל כך מעצבן אותי! לא הייתי משתמש בזה כמפיג מתחים, אני הייתי משתמש בזה כמוליך לחצים! אני ממש לא אוהב את המשחק הזה...במיוחד עם כל הפרסומות! אתה מקבל מודעות בכל פעם שאתה מת ואז המודעות מרמות אותך! אני ממש לא אוהב את המשחק הזה, הסרתי אותו רק בגלל שכעסתי על הפרסומות ועוד! אני מציע שאף אחד לא יקבל את המשחק הזה! אני ממש לא אוהב את המשחק הזה ואני מסכים עם האנשים שלא אוהבים אותו. אני לא אוהב את המשחק וזה סופי!
אני ממש אוהב את המשחק הזה. לעולם לא תסיר את זה. גרפיקה סופר-ריאליסטית, (כפי שהשם עצמו אומר, תלת מימד), הגרפיקה החיצונית ממש מגניבה. אין דברים גדולים, אבל המודעות מטרידות. אחרת, זה המשחק הכי מדהים שיש והצעתי לכל החברים שלי להתקין אותו. תמשיכי כך 👍👍
זה משחק ממש מגניב. כל שאר המשחקים שאני משחק או שיש לי משעממים. המשחק הזה משאיר אותי ער כל היום ופעיל כל day.also כמה כשאני משחק במשחק הזה אני לא כועס אם אני מפסיד. עם כל המשחקים האחרים שלי אני כועס. במשחק הזה יש הרבה יותר ממה שאני יכול להגיד או לתאר. למשחק הזה יש איכות טובה מאוד. קיבלתי את רוב החברים שלי להוריד את המשחק הזה וגם כולם אוהבים אותו. ובכן, אני רק אסיים עם זה ואומר שזה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי אי פעם
משעמם!!
משחק נחמד!